Wednesday, October 10, 2012

kuidas nõia ints vangis suhu ei tahtnud võtta

öö

kongis on lisaks intsule ka vene barõga gennadi, poiss ida virumaalt, kes tallinnas relvastatud rööviga kinni kukkus, sõnaotseses mõttes kukkus, kuna peale röövikatse nurjumist pani ta kullapoe eest kiiruga jooksu, taamal lähenevad sireenid hüürgamas. kalev spa juures komistas gennaadi aga nii õnnetult, et pikali kukkudes väänas hüppeliigese välja, sealt algaski tema vangalatee, piinlik ja loll lugu aga vähemalt tõsi.

öise vangla  vaikust häirib kuskilt taamalt kõlav mehe alandlik kiunumine, jälle kedagi vägistatakse mõtiskleb ints, ikka ilged pederastid on siin kongis koos, türa ei suuda oma paake kraanikaussi tühjaks lasta, vaja on ikka kuskile õõnsusesse kütta, faking peded. kiunumine valjeneb, ka intsul tekib speedode sees kihelus, kurat ammu pole naist saanud mõtleb ta. kas nüüd onada või lihtsalt nikuinin ära kuulata ja rahulikku unne jääda. ei persse täna ei ona, natuke imelik kui rõveda persenussi taustal lahti lööks.

Äkki tabab intsu hoop kõhtu, naaberkongi vägistamisheli on ka gennadi tiiraseks teinud : "Võta sjuhu" lausub gennaadi rahulikult. ints äigab ja vingub, et türa sa oled lolliks läinud või, putsi ma pole mingi pederast, nahhui isegi antsus peaga ei võtaks mehelt suhu. sellele järgneb täistabamus intsu poolkõva munni pihta, äigamine jätkub. "Võta sjuhu jopptvõi" kordab gennadi natuke ärritunud häälega. Ints tõelise eesti pseudostaarina ähvardab gennaadit elu24, vangladirektori ja ka kongist väljas olevate sõpradega, kes kõik sama kõvad vennad kui tema, käivad plätude ja lühkaritega isegi talvel, tegijad ühesõnaga.

Selle peale järgneb veel kolmas ja neljas hoop, mõlemad kümpi pikki ninajuurikat, see tõmbab intsul supi lahti ning tekitab arusaama, et gennaadi ei tee jälle mõnda lolli nalja nagu ükskord kui ta intsu rätiku täis onas.
Nägu verine nagu aborigeenil peale seatappu on intsu reaalsuseks saanud, suhuvõtmiseks siin täna läheb, raisk aga sellele gennaadile ma veel näitan, kes kellelt suhu võtma hakkab. Ints teeb äkilise liigutuse ja üritab ennast teise korruse narile püsti ajada, sellele järgneb kiire aga täpne laks esihammaste pihta , ints tunneb oma hambakildude ja vere segununud maitset suus, maitseb nagu oleks liivase millimallika suhu pannud. Gennadi käratab "raisk sa veel võtad suhu täna, hjakkab meeldima", järgneb veel hulgaliselt hoope esimestesse klahvidesse, kõhtu, munadesse ja kuklasse. peale kõike seda peksu näeb intsukene välja nagu taunihaige lapse poolt joonistatud päkapikk.

Jägmine hetk mida ints mäletab on see kui tal on haisev ja tüükaid täis munn kurgus, ta peaaegu lämbub kogu selle kombo sisse ära, hambapuru, veri ja vihase venelase poolkõva juurikas lõugade vahel, karvapahmakas nagu põrandamopp verises näos ringi hõõrumas.

nii saigi intsust suhuvõtja, vanglas sai ta omale hüüdnimeks hambahaldjas ja iga järgmine suhuvõtt tuli üha vähemate löökide tagajärjel. õnneks on gennaadi hetero, muidu oleks ma juba ammu taha saanud mõtiskleb ints ja tal tuleb korraks isegi väike naeratus suule.

1 comment:

  1. Väga malbe ja armas kirjatükk. Jään huviga järge ootama.

    Grammar Nazi strikes again!
    http://www.upload.ee/files/4415356/Noia_Ints_vanglas.docx.html

    ReplyDelete