Tuesday, January 17, 2012

uudispomm: subway

Täna kirjutati lehes, et eestisse tuleb võileivaresto subway, see uudis pani nii mõnegi minu feissbuuki sõbra seda oma wallil jagama, kõik uudisekuulutajad said ohtralt kiitvaid kommentaare ja laike, kommentaaride sisuks oli: nii lahe ja tõesti tore, et see koht tuleb, lõpuks saab nüüd võileiba nautida.

Kogu see info tekitas minus hetkelise küsimuse, et kas inimesed üldse ei külasta tartut, või ei oska nad tallinnas üles leida xpress delit, kus põhimõtteliselt sama kraami pakutakse.

Tallinna ja tartu inimesed, see selleks, samas on ka tore, kuna lubati ehitada 20-25 subway võileivarestorani, kui kasvõi mõnigi rajataks neist tallinnast, tartust või pärnust kaugemale lööb ta ilmselt uue elu käima. Tore on ka see, et puberteetikutel on varsti uus koht, kus telefonist mussi kuulata ja hängida, sest viru keskuse pingid, hess ja mäkk on liiga meinstriim.

Mind teeb murelikuks kogu selle mulli juures see, et kas on vaja tuntud ja välismaa filmidest nähtud "ägedaid" kohti siia eestisse tuua, või neid kohapeal jäljendada ning isegi paremini teha. Kui avati xpress deli siis küll keegi fessbuukis ei tuututanud selle kohta, et tõesti lahe asi ja muu ninnu nännu. Ise olen seda kohta külastanud ja täitsa ok salat oli.

Subwaysse kahjuks sattunud pole, kuna üritan välismaal alati mingi kohaliku jointi leida kus normaalset fuudi pakutakse, tavaliselt on kõige okeimad türklaste kebabiputkad, see selleks. Subway kohta on sõbrad/tuttavad rääkinud, et pidi kallis olema ning sai pidi räigelt kuiv olema, siis ju hea saiamüraka kõrvale jooki müüa. Soovituseks kõigile subway fännidele, kui olete tartus külastage metrot, teist kohta või kiirsööklat, kus torpeedod ujuvad kastmes ning on vägagi söödavad ilma midagi pealejoomata.

Kui mõni subway avatakse siis kindlasti lähen proovin, kuid kahtlustan, et metrost saab paremat sööki. Elame näeme.

No comments:

Post a Comment